Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 12241 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 6 tortilla wraps
  • 250g ricotta
  • 200g branza telemea
  • o conserva (400g) ciuperci
  • o lingurita rasa piper negru macinat
  • marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci:

Se amesteca telemeaua, ricotta, ciupercile scurse si tocate, se asezoneaza cu piper si marar dupa gust.

Crema obtinuta se intinde pe foile de tortilla, care se ruleaza si se infasoara strans in folie alimentara. 

Se tin la rece 1-2 ore, pentru a se stabiliza forma de rulou. Se servesc ca aperitiv.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]