Rulouri de pangasius cu surimi

de lia maria in Pangasius, 1 Noi 2010 | 10634 vizualizari

 

E nevoie doar de putina indemanare pentru a prepara aceasta reteta ,este foarte gustoasa, iar iubitorii de peste si fructe de mare, sigur vor aprecia acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri mari pangacius (sau alt peste)
  • 8 rulouri surimi
  • 3 oua
  • 200g faina
  • 300g nuca macinata
  • 1 legatura marara verde
  • 1 fir praz, doar frunzele verzi
  • 50ml ulei
  • sare si piper
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pangasius cu surimi:

Fileurile de peste le punem intr-o strecuratoare la scurs. Punem intr-o oala, putina apa cu sare si o punem la fiert. Dupa ce da 2-3 clocote, oprim focul, luam rulourile de surimi si le scufundam in apa pentru1-2’ maxim, dupa care le scoatem pe o farfurioara si in aceiasi apa, oparim si prazul, il lasam cam3-4’, apoi il scoatem pe un servet de hartie.

Spalam si tocam marunt mararul. Prazul scurs de apa, il taiem fideluta. Ouale le spargem, le punem intr-un bol si le batem putin.

Luam cate o bucata de file, saram, piperam, apoi cu ajutorul unei pensule, le ungem putin cu ou, presaram marar, apoi praz, asezam pe centru doua rulouri de surimi si inepem sa rulam cat mai strans. Pentru a nu se desface ruloul, ne ajutam de1-2 scobitori.  Trecem rulourile prin faina, prin ou si la final prin nuca.

Luam o tava de copt, o tapetam cu folie de aluminiu, asezam rulourile, le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor (dinainte incalzit), la foc mediu. Le lasam 20’, dupa care scoatem tava si intoarcem rulourile pentru alte 20’.

Se servesc reci sau calde deopotriva, ca aperitiv sau ca fel principal alaturi de ciuperci si cartofi natur(cum am procedat eu).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pangasius cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Teo 1

02.11.2010, 21:15

vai, cat imi place !

lia maria 1

03.11.2010, 09:38

giuliana,vanilla,mihaelar, teomultumescsi va servesc cu mare drag

vero_closca 1

05.11.2010, 15:51

yami-yami foarte bine aratao trec la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu sos de lamiie