Rulouri de legume cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 3651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3-4 fire de busuioc proaspat
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri de ulei de masline
  • Seminte de pin
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de legume cu mozzarella:

Ardeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm. Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute. Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de legumele coapte. Se aseaza in mod egal pe 2 farfurii. Se prepara un dressing amestecand intr-un castronel otetul impreuna cu uleiul de masline, sare, piper. Se stropesc legumele cu mozzarella cu dressingul preparat anterior. Deasupra se presara semintele de pin, piper proaspat macinat si busuiocul tocat marunt.  

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de legume cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon