Poate fi la fel de bine mic dejun, cina sau aperitiv, se poate lua la pachet si este foarte usor de facut. Mai mult de atat, se face cu ce aveti in frigider, cu legume sau mezeluri, sau asa simplu, doar cu branzeturi cum l-am facut eu...
Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare pana devin o spuma densa si se deschid la culoare. Branzeturile se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Faina se amesteca cu praful de copt si drojdia. Se adauga peste faina laptele rece si se amesteca energic cu un tel tip para sa nu se formeze cocoloase. Se adauga smantana si uleiul si se amesteca. Dupa ce ouale sunt batute spuma se adauga un sfert din cantitate la amestecul de faina. Se amesteca cu telul sa se subtieze compozitia si sa se incorporeze cu celelalte. Astfel, compozitia rezultata o adaugam la restul de oua impreuna cu branzeturile rase. Amestecam usor cu telul sa scoatem cat mai putin aer din oua. Punem compozitia intr-o tava de chec(de iena am folosit eu) tapetata cu ulei si faina. Dam tava la cuptorul incins la 170-180 grade pt 35-40 minute. Lasam sa se raceasca complet, portionam si servim dupa preferinte cu salate, sosuri, lapte, iaurt...Sa va fie de bine!!