Intr-o oala punem apa cu sare la fiert si cand a inceput sa fiarba adaugam foile de lasagna(cate 3-4 foi) si le fierbem cca 4 min (sa fie al dente).
Le scoatem intr-o strecuratoare, le trecem pe sub un jet de apa rece dupa care le intindem pe masa.
Pregatim compozitia intr-o tigaie, calim ceapa tocata marunt, adaugam baconul taiat cubulete si lasam sa se prajeasca putin impreuna cu ceapa dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat.
Dupa ce s-au calit putin impreuna adaugam pasta de tomate, rosiile tocate marunt, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba impreuna cca 20 min.
Lasam sa se raceasca bine.
Sosul bechamel: Intr-o cratita adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina, amestecam bine adaugand treptat laptele si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos cremos. Potrivim cu condimente dupa gust.
Pe fiecare foaie de lasagna adaugam cascaval ras, o lingura de carne si rulam cu grija. Repetam pana terminam.
Intr-o tava adaugam 1/2 din sosul bechamel rulourile de lasagna, restul de sos si deasupra adaugam cascal ras.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumeste frumos.