Rulouri de curcan pane

de RuxyRux in Curcan, 27 Ian 2017 | 4999 vizualizari

 

...Cu diverse umpluturi, de cascaval, de carnati afumati, de pastrama...deosebit de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de piept de curcan feliat subtire
  • 3 oua
  • 1 cana de pesmet
  • o cana de faina
  • 3 linguri lapte
  • sare dupa gust
  • felii de carnat afumat
  • felii de cascaval
  • felii de pastrama de curcan afumata
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan pane:

Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor.

Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu faina si unul cu ouale batute cu sare si lapte.

Se pune pe fiecare felie de piept, cate o felie de cascaval, sau carnati, sau pastrama si se ruleaza sul, apoi se tavalesc prin faina,  se trec prin ou si la final prin pesmet. Se lasa pe un platou sa se usuce putin pesmetul.

Se fac toate rulourile, si numai dupa aceea se trece la prajit.

Daca vedeti ca iese umplutura, prindeti-le cu o scobitoare, insa aveti mare grija sa nu o uitati in interior.

Se prajesc rulourile pe toate partile, fara graba, astfel incat sa se patrunda complet, apoi se scot pe un servet de hartie.

Foarte gustoase!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor