Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 7383 vizualizari

COMENTARII (14)

Miha 1

26.03.2010, 22:21

N-am mai mancat hribi de cand eram tanara , ca un boboc de trandafir. Foarte bine arata rulourile.

Rocsi 1

26.03.2010, 22:32

niste rulouri super

Teo 1

26.03.2010, 22:42

ce bine arata!

Oana 1

26.03.2010, 23:33

Multumeeeesc! nici eu nu mai mancasem tot de mult, dar am gasit in Cora, din astia uscati

mariac 1

27.03.2010, 00:59

arat foarte bine,cred ca sant tare buni

madi_marin 1

27.03.2010, 08:06

arata foarte bine si ciupercile astea cred ca dau preparatului un gust special....

janet 1

27.03.2010, 15:00

Super arata! si cred ca si gustul.........

Bunica 1

27.03.2010, 17:29

Miha, acum esti un trandafir inflorit ! Sunt super rulourile tale, Oana.

Oana 1

27.03.2010, 19:48

Multumesc Ma bucur ca va plac

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:59

danis 1

29.03.2010, 01:24

foarte bine arata

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu mere la cuptor