Rulouri cu sunca,cascaval si sos bechamel roz

de lilik in Paste, 18 Oct 2012 | 37474 vizualizari

 

Nu stiu cum altfel sa le numesc....zilele trecute am facut lasagne si mi-au ramas cateva foi si astazi le-am gasit intrebuintare..rezultatul a fost grozav..

 

INGREDIENTE

  • foi pentru lasagne(eu am avut 10 bucati putin mai mari decat palma)
  • felii de sunca (cate foi de lasagne atatea felii de sunca)
  • cascaval feliat(tot cat foile de lasagne la numar)
  • parmezan ras
  • Pentru sosul bechamel roz:
  • 30 gr faina
  • 30 gr unt
  • 400 ml lapte
  • 2-3 linguri passata de rosii
  • piper,sare
  • putina nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca,cascaval si sos bechamel roz:

Fierbem foile pentru lasagne in apa sarata 2 minute(cat sa se inmoaie),apoi le scoatem si le punem intr-un bol cu apa rece,dupa care le punem pe hartie de copt sa lase apa.

Intre timp pregatim sosul bechamel:

punem untul pe foc si cand s-a topit punem faina,lasam putin pana da semne de colorare,apoi punem laptele si passata de rosii(amestecam mereu).Lasam sa fiarba la foc pana incepe sa se ingroase,apoi potrivim de sare si piper si punem putina nucsoara,dupa care dam deoparte.

Luam cate o foaie si o presaram cu parmezan ras,apoi punem o felie de sunca si una de cascaval,dupa care rulam.

Procedam astfel pana terminam foile.

Luam o tava(eu am folosit una patrata de 20 cm) si punem pe fund un strat subtire de sos bechamel,dupa care asezam rulourile unul langa altul,apoi acoperim cu restul de sos si presaram parmezan ras dupa plac.

Dam tava la cuptor la 180° timp de 20-25 de minute(pana se rumenesc frumos deasupra),dupa care lasam 5-10 minute sa se racoreasca.

Servim cu mare pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca,cascaval si sos bechamel roz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata de porc