Rulouri cu scortisoara si ciocolata

de adry88 in Dulciuri, 21 Sep 2012 | 2900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei
  • 300 g lapte
  • UMPLUTURA
  • 50 g unt
  • 1 lingurita scortisoara
  • ciocolata ornament
  • 2 lingurite zahar
  • UNS
  • 1 ou
  • ciocolata ornament
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu scortisoara si ciocolata:

Cernem faina, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sarea si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul si incepem sa framantam adaugand laptele treptat. Framantam o coca elastica, acoperim si dam deoparte pana isi dubleaza volumul.

Untul la temperatura camerei il amestecam cu scortisoara si cu 2 lingurite zahar.

Intindem coca intr-o foaie pe care o ungem cu amestecul de unt si scortisoara, presaram deasupra ciocolata ornament, rulam cat mai strans, apoi cu un cutit trecut prin faina taiem bucati egale de cca 3-5 cm. Rulam cat mai strans (eu le-am crestat un pic la suprafata), le ungem cu oul batut si deasupra adaugam ciocolata ornament, apoi dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu scortisoara si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:45

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 17:10

un dulce de 10

adry88 1

25.09.2012, 08:43

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rolls Cinnamon