Multumesc bucatarasului Miremirc pentru reteta! Eu am schimbat umplutura, dar oricum au iesit foarte buni!
Umplutura:
Aluatul: drojdia o amestecam cu o lingura de zahar si putin lapte caldut; lasam sa creasca 10 minute.
Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de sare, zaharul, untul topit si racit, oul, drojdia amestecata cu zahar .
Framantam pana se dezlipeste aluatul de pe maini si lasam la dospit 1 ora.
Dupa 1 ora de dospit, aluatul s-a dublat .
Umplutura : amestecam nuca macinata cu zaharul si cacaua.
Intindem aluatul cu ajutorul sucitorului, apoi intindem umplutura peste aluat.
Rulam aluatul pe lungime si apoi, cu ajutorul unui fir de ata taiem rolurile.
Asezam rolurile intr-o tava unsa cu putin ulei si hartie pentru copt si le lasam inca 20 de minute la crescut .
Dam la cuptorul preincalzit pentru 15 minute sau pana cand vedeti ca se rumenesc putin .
Va doresc pofta buna!