Rulouri cu crema de vanilie

de jolygina in Prajituri, 31 Mai 2010 | 11193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  foietaj  gen cremsnito
  • budinca de vanilie
  • 150g margarina
  • zahar vanilat
  •  un ou
  • 250g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de vanilie:

se taie foietajul in fasii subtiri si se ruleaza pe formele de rulouri
se ung cu ou deasupra si se coc 20-25 min
se scot si se umplu cu crema de vanilie
preparare crema vanilie:
se face bundinca conform instructiunilor de pe pachet si dupa ce am luat-o de pe foc punem margarina taiata cubulete si amestecam usor pana se incorporeaza bine ,la final se incorporeaza usor si frisca cu o spatula de sus in jos sa se incorporeze cat mai bine
se umplu rulourile si se pudreaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ela 1

01.06.2010, 00:26

swi eu cumpar rulouri gata facute,ultima data le-am umplut cu frisca si praf de cremes de la dr oetker,au fost buneee

nadina73 1

01.06.2010, 17:03

felicitari super super 5 furcu

jolygina 1

04.09.2011, 16:11

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca