O combinatie delicioasa!
Facem la blender pudra migdalele si nucile.
Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul( 7-8 minute). Adaugam pudra de migdale si nuci si mixam inca cinci minute.
Topim un pachet de unt( 200 gr).
Adaugam untul si dupa un minut turnam si faina plus praful de copt.
Omogenizam bine compozitia.
Luam o tava de Jena si o ungem cu unt apoi in ea turnam jumatate din compozitie.
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 minute.
Intre timp in cele zece gr de unt, tot in vasul in care am topit untul anterior, topim si ciocolata, apoi adaugam si cacaoa.
Turnam in restul de compozitie si mixam doua trei minute.
Dupa cele zece minute scoatem tava si turnam cu grija compozitia cu ciocolata niveland usor cu spatula, eu am pus lingura cu lingura.
Dam din nou la cuptor inca 20 de minute si facem testul cu scobitoarea. Se va umfla putin la cuptor dar nu ne ingrijoram, caci atunci cand se va raci se va dezumfla de la sine....LOL!
Facem sosul intre timp topind untul intr-un vas si apoi in el ciocolata.
Scoatem prajitura o lasam putin la racit si apoi turnam sosul deasupra.
Racim si servim cu frisca sau fara dupa dorinta.