Aluat:
Intr-un bol amestecam faina cu sarea, zaharul, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untura, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele pana rezulta un aluat omogen.
Acoperim si lasam la dospit 30 min.
Intre timp pregatim umplutura:
Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul tocat, adaugam rosiile cu tot cu sos, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam pe foc cca 10 min,
Oprim focul, adaugam cascavalul dat prin razatoare,patrunjelul verde tocat, amestecam si lasam sa se raceasca bine.
Impartim aluatul in 2 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie, adaugam un strat de carne si rulam strans ca sa formam un rulou.
Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de cca 2-3 cm, le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Acoperim tava si lasam 30 min. sa se odihneasca.
Ungem cu oul batut cu putin lapte si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos.