Rulouri cu carnati

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 8272 vizualizari

 

O reteta rapida, simpla si la indemana oricui. Merge repede si este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -200 gr carnati stick (picanti sau nu)
  • -1 ou
  • -2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carnati:

Decongelam aluatul de foietaj .

Cand se poate lucra cu el il taiem in patratele (trebuie sa obtinem 25 bucati ).

Carnatul trebuie taiat ca sa aiba lungimea aluatului, lungimea patratelului (cam 1.5 cm lungime)

Pe fiecare patrat punem cate o bucata de carnati  si rulam .

Pregatim o tava , pe care o tapetam cu hartie de copt si asezam rulourile in ea.

Batem oul intr-un castronel cu putina sare si ungem fiecare rulou in parte . Presaram peste ele  seminte de susan (optional se pot folosi si alte seminte) si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi calde sau reci si sunt perfecte pentru a le aseza alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de pui in aluat