Aperitiv mozaic

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 8257 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut cu ce ai prin frigider. Totul depinde de inspiratia fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 cutie pate ficat de gasca
  • 1 cutie ton maruntit
  • 2 oua fierte
  • 2 castraveciori acri
  • 2-3 felii gogosari acri
  • 50 g masline negre feliate
  • 50 g boabe de porumb fierte
  • 50 g ciuperci de la borcan
  • Sare si piper dupa gust
  • Zeama de la ½ lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mozaic:

Se taie bagheta pe jumatate. Se inlatura capetele si se scoate cu o furculita miezul de paine. Se amesteca intr-un bol tonul maruntit, pateul de ficat, castravetii si gogosarii taiati cubulete, boabele de porumb, ciupercile si ouale taiate . Se amesteca usor toate ingredientele cu o lingura de lemn, se potriveste de sare si piper, se adauga zeama de lamaie si se umplu cele doua jumatati de bagheta cu aceasta compozitie. Se impacheteaza baghetele umplute in folie si se da la frigider pana a doua zi. Se portioneaza dupa dorinta si se pot servi simple ca aperitiv  sau impreuna cu  salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu peste