Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 7274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii kaiser
  • cascaval feliat
  • ardei rosu proaspat
  • mustar
  • condimente
  • cascaval ras
  • 3 cartofi potriviti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui si cartofi acordeon:

Pieptul de pui se spala,il intindem pe un pat de lemn,il acoperim cu o foaie,punga de plastic si batem usor cu ciocanul de snitele.Ungem carnea cu mustar in strat subtire si condimentam dupa gust.

Luam feliile de cascaval,apoi cele de kaiser,un alt rand va fi de ardei gogosar si le punem peste pieptul de pui.Rulam carnea si prindem ruloul cu scobitori pentru a nu se desface.

Cartofii in spalam,curatam de coaja si-i crestam unde-si-unde formand un acordeon.

Pregatim un vas de yena in care asezam ruloul de pui si cartofii condimentand dupa gust.Punem o cana de apa si acoperim vasul cu capac introducandu-l la cuptor pentru 40 minute.

Scoatem apoi vasul,dam capacul jos si adaugam cascavalul ras peste rulou.Il mai lasam 10 minute la cuptor pana ce cascavalul a capatat o culoare aramie.

Servim cu salata!

POFTA BUNA§

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui si ciuperci