Se lasa la dezghetat fileul si spanacul si cand sunt gata pestele se spala cu un jet de apa si se tamponeaza cu hartie de bucatarie.Pestele se asezoneaza cu piper,sare maghiran.Spanacul la fel se pune sare si piper si se amesteca.Intr-o tava se pune apa ,sare, piper boabe, foile de dafin, cimbrul si se dala foc mic pe aragaz.Fileul se pune pe dosul lui si se acopera cu spanac apoi de la coada incepem a rula strans pana la capat,dupa care se pune intr-o bucata de folie de aluminium si se ruleaza stras.Asa se procedeaza si cu restul de peste dupa care se inteapa cu o scobitoare 3-4 gauri in locuri diferite si se pune in tava de pe aragaz care deja fierbe zeama.Se intoarce de pe o parte pe alta fiecare rulou lasand la foc in jur de 20 de minute.Se scot pe o farfurie sa se raceasca dupa care se dau la frigider(de regula se pregateste de pe o zi pe alta).A doua zi se scot rulourile din frigider si se desfac de folie.Se aseaza in tava si punem 150 ml vin alb sec se da la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Se poate sevi cu fasole verde si spanac sau cu sparanghel depinde de gustul fiecaruia.
Pofta buna,