Rulou din file de pangasius cu spanac

de mamaieelena in Pangasius, 29 Iun 2012 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri de pangasius congelat
  • 150g spanac foi (eu am avut congelat)
  • ulei
  • sare
  • piper pisat si boabe
  • 3 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • cimbru uscat putin
  • 2 linguri ulei masline
  • folie de aluminium
  • vin alb 150ml
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din file de pangasius cu spanac:

Se lasa la dezghetat fileul si spanacul si cand sunt gata pestele se spala cu un jet de apa si se tamponeaza cu hartie de bucatarie.Pestele se asezoneaza cu piper,sare maghiran.Spanacul la fel se pune sare si piper si se amesteca.Intr-o tava se pune apa ,sare, piper boabe, foile de dafin, cimbrul si se dala foc mic pe aragaz.Fileul se pune pe dosul lui si se acopera cu spanac apoi de la coada incepem a rula strans pana la capat,dupa care se pune intr-o bucata de folie de aluminium si se ruleaza stras.Asa se procedeaza si cu restul de peste dupa care se inteapa cu o scobitoare 3-4 gauri in locuri diferite si se pune in tava de pe aragaz care deja fierbe zeama.Se intoarce de pe o parte pe alta fiecare rulou lasand la foc in jur de 20 de minute.Se scot pe o farfurie sa se raceasca dupa care se dau la frigider(de regula se pregateste de pe o zi pe alta).A doua zi se scot rulourile din frigider si se desfac de folie.Se aseaza in tava si punem 150 ml vin alb sec se da la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Se poate sevi cu fasole verde si spanac sau cu sparanghel depinde de gustul fiecaruia.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din file de pangasius cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

01.07.2012, 19:44

multumesc bunica

Sim0na 1

03.07.2012, 08:07

mm... ce bun trebuie sa fi fost...

mamaieelena 1

03.07.2012, 13:09

foarte bun a fost Sim0

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fish fingers - magia bucatariei americane