Rulou de pangasius

de luminita20_2006 in Pangasius, 12 Mai 2009 | 7059 vizualizari

Rulou de pangasius

 

o retea usoara si foarte delicioasa.Imi pare rauca nu am poza momentan

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasus
  • salata
  • lamaie
  • 5 ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr masline
  • pesmet
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pangasius:

1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se salata  apoi maslinele( fara samburi ) si cascavalul ras. Se ruleaza.

la fel se procedeaza cu celelente fileuri.

 Se pune uleiul de masline la incins. rulourile se dau prin pesmet si se pun la prajit. cand s-au rumenit pe toate partile sunt gata.

Se serveste cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu mazare si branza