Rulada umpluta cu carnati

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2013 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pasare
  • 2 carnati de orice fel
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata
  • 1 ceapa mica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta cu carnati:

Intr-un castron amestecam carnea cu sare,piper,oul batut,patrunjel taiat marunt;dupa ce totul este omogenizat,lasam sa se odihneasca 10min;

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei si tapetata cu patrunjel taiat foarte marunt,punem carnea,o aplatizam cu palmele cu grija,deasupra asezam cei doi carnati la distanta unul de altul,apoi rulam;strangem bine capetele si punem ruloul intr-o forma de cozonac si 1ceasca cu apa sa nu se lipeasca;lasam la cuptor la foc mic 40 min;

Servim pe farfurie rulada feliata alaturi de orice garnitura si salata;eu am avut salata de fenicul.

TIPS-URI

1

folia de aluminiu poate fi inlocuita cu hartia de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne tocata