Rulada tricolora cu crema de branza

de deliciousflavours in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 16963 vizualizari

 

Aceasta rulada mi-a tras cu ochiul de pe blogul Sarei, unde veti gasi multe idei frumoase pentru aperitive si nu numai. Arata foarte bine datorita combinatiilor de culori si in acelasi timp este fina si gustoasa, merita incercata! Multumesc Sara :)
P.S. am facut cateva mici modificari :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat galben:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri parmesan ras
  • ½ lingurita sare
  • Ingrediente blat portocaliu:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta ardei
  • ½ lingurita sare
  • Ingrediente blat verde:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri spanac tocat marunt
  • ½ lingurita sare
  • Pentru crema de branza:
  • 200 gr crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora cu crema de branza:

Pregatim 3 boluri, deoarece blaturile le vom face in acelasi timp. Se prepara la fel toate, difera doar ingredientul care le da culoarea specifica.

Frecam galbenusurile cu uleiul, adaugam smantana, incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt, parmesanul ras si sarea. Albusurile le batem spuma tare cu un strop de sare si incorporam incet cu o spatula in amestecul de galbenusuri.

Procedam la fel atat pentru blatul portocaliu cat si pentru blatul verde (eu am folosit spanac congelat tocat marunt).

Tapetam tava (eu am folosit tava de 27X37cm) cu hartie de copt si punem alternativ cele trei compozitii. Dam tava la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 25-30 minute pana trece testul cu scobitoarea.

Cand este copt blatul, rasturnam tava peste un prosop de bucatarie, rulam strans si lasam deoparte sa se raceasca.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam crema de branza cu smantana, adaugam marar tocat marunt (optional) si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Desfacem usor blatul racit, intindem crema de branza, rulam inapoi si dam la rece pana la servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi