Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce. Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate un carnat de casa. Rulam strans fiecare rulada si le prindem cu snururi de silicon (daca nu aveti, puteti sa le prindeti cu scobitori).
Le asezam intr-o tava, le presaram cu sare, piper si busuioc uscat. Rosiile decojite le tocam, adaugam o cana de apa si turnam tot acest amestec in tava. Punem si ciupercile care ne raman. Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt. Acoperim tava cu staniol, pe care il intepam putin, si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Lasam o ora, scoatem staniolul, stropim cu zeama din tava si lasam descoperit, cam 20 de minute. O mai stropim de circa doua ori.
Cand este gata, le scoatem din cuptor. Se poate servi atat calda cat si rece!