Rulada din muschiulet de porc

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 10 Dec 2016 | 9954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • 4 oua
  • 5o g mozzarella
  • 6 felii branza topita cu cascaval
  • foi de dafin
  • vegeta
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • un pahar mic vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce.

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire. Am batut putin muschiuletul pe ambele parti, apoi l-am condimentat.

Peste muschiulet, am asezat omleta, apoi feliile de branza topita si am rulat. Am infipt scobitori pentru a sustine carnea rulata.

Am asezat rulada intr-o tava, in care am pus hartie de copt pe care am udat-o in prealabil. Am pus in tava 2 foi de dafin si paharul de vin, apoi am introdus-o la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumeneste usor.

Noi am servit-o atat calda, cat si rece la pachetelul de la munca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la tava