Rulada din carne tocata umpluta cu legume

de Toamna07 in Porc, 20 Apr 2015 | 16624 vizualizari

 

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa ! Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli cimbru
  • Umplutura :
  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta cu legume:

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.

Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng sau reteta indoneziana de orez calit cu carne, legume si oua