Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 4792 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada de carne :

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 3 felii de paine inmuiata in apa
  • 2 oua
  • 3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina
  • 1 conserva boabe de naut
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 gososari rosii
  • 100 gr mozarella
  • 1 ou batut
  • 3-4 linguri seminte de in
  • sare si piper dupa gust

Pilaful de orez:

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa tocata
  • 2 -3 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina
  • 2 linguri legume deshidratate
  • sare si piper dupa gust
  • 3 cani apa plata
  • patrunjel uscat
  • fulgi de chili
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez:

Pentru rulada de carne, incingem cuptorul la 180 grade C.

Intr-un castron incapator, punem carnea tocata, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, 2 oua, sare si piper dupa gust. Amestecam ingredientele bine, apoi intindem compozitia pe folie de silicon.

Presaram un strat de cartofi fierti si trecuti pe razatoare, ceapa verde tocata, bucatele de gogosar rosu, boabele de naut (fierte din conserva), asezam la margine fasii de mozarella peste care punem oul batut.

Rulam cu mare grija rulada, dupa ce i-am dat forma o imbracam ajutandu-ne de folia din silicon cu seminte de in.

Asezam rulada in tava de cozonac unsa, apoi dam rulada la cuptor, pentru o ora.

Intre timp preparam si pilaful:

Curatam si spalam ceapa, o punem la sotat in 2-3 linguri ulei de masline.

Dovleceii ii spalam si ii trecem prin razatoarea fina, apoi ii adaugam impreuna cu legumele deshidratate peste ceapa sotata.

Adaugam 1 cana de orez, apoi una de apa plata. Amestecam pana se evapora apa.

La fel procedam si cu celelalte doua cani de apa, le punem pe rand, amestecam des pana se umfla orezul si dispare toata apa.

La final presaram patrunjel uscat si fulgi de chili.

Scoatem rulada din cuptor, taiem felii de grosimea unui deget si servim cu pilaf.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene, cu salata de varza