Rulada de carne :
Pilaful de orez:
Pentru rulada de carne, incingem cuptorul la 180 grade C.
Intr-un castron incapator, punem carnea tocata, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, 2 oua, sare si piper dupa gust. Amestecam ingredientele bine, apoi intindem compozitia pe folie de silicon.
Presaram un strat de cartofi fierti si trecuti pe razatoare, ceapa verde tocata, bucatele de gogosar rosu, boabele de naut (fierte din conserva), asezam la margine fasii de mozarella peste care punem oul batut.
Rulam cu mare grija rulada, dupa ce i-am dat forma o imbracam ajutandu-ne de folia din silicon cu seminte de in.
Asezam rulada in tava de cozonac unsa, apoi dam rulada la cuptor, pentru o ora.
Intre timp preparam si pilaful:
Curatam si spalam ceapa, o punem la sotat in 2-3 linguri ulei de masline.
Dovleceii ii spalam si ii trecem prin razatoarea fina, apoi ii adaugam impreuna cu legumele deshidratate peste ceapa sotata.
Adaugam 1 cana de orez, apoi una de apa plata. Amestecam pana se evapora apa.
La fel procedam si cu celelalte doua cani de apa, le punem pe rand, amestecam des pana se umfla orezul si dispare toata apa.
La final presaram patrunjel uscat si fulgi de chili.
Scoatem rulada din cuptor, taiem felii de grosimea unui deget si servim cu pilaf.
Pofta buna!