Rulada din carne tocata

de Criss in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 22208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne tocata:
  • -800 g carne tocata
  • -2 oua 
  • -2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
  • -2-3 bucati usturoi
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -patrunjel verde
  • Pentru umplut:
  • -5 oua fierte tari
  • -2 castraveti murati taiati cubulete
  • -cascaval taiat cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Pe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.

Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.

Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.

Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete a la Sabina