Pentru blat:
Pentru crema:
Separam ouale. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam galbenusurile amestecand usor cu lingura de lemn. Adaugam si faina cernuta cu praful de copt. Se amesteca foarte usor. Luam trei linguri din compozitie si le punem in alt vas amestecand cu o picatura de colorant.
Punem compozitia colorata in pos si facem un desen pe hartia de copt asezata in tava de cuptor. Desenati ce doriti, ce va place. Peste desen turnati cu grija restul compozitiei. Nivelati cu grija. Dam blatul la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 10-12 minute. Scoatem blatul si il rulam cu ajutorul hartiei de copt. Lasam la racit. In acest timp pregatim crema.
Pregatim budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Puneti mai putin lapte, sa nu iasa crema prea moale. Lasam budinca la racit. Zaharul pudra se mizeaza bine cu untul. Se adauga peste budinca. Intindem usor blatul, il ungem cu crema de vanilie si rulam din nou. Lasam putin la rece. Nu mai decoram cu nimic. Arata foarte bine asa cu model.
Si e gustos! Sper sa va placa!