Rulada de spanac cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 4495 vizualizari

 

O rulada foarte usor de facut dar cu un gust si aspect minunat...

 

INGREDIENTE

  • 5 -6oua fierte
  • 500 g spanac proaspat sau congelat
  • 5 oua crude
  • 300 g crema branza cu verdeata
  • 5-6 ardei capia copti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu oua:

Curatam spanacul, il spalam bine si il oparim in apa cu sare , daca este crud. Daca este congelat il lasam sa se dezghete intr-o strecuratoare, sa se scurga bine, apoi il maruntim bine, eventual in blender.
Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Albusurile batute le mixam apoi cu galbenusurile adaugate pe rand cate unul.
In aceasta compozitie adaugam spanacul taiat marunt si asezonam.
Captusim o tava de 42x28 cm cu hartie de copt unsa cu putin unt si dam rulada sa se coaca la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pina se intareste compozitia.
Scoatem rulada din cuptor,o intoarcem cu fata inspre hartie si  asa calda  o ungem cu crema de branza pe toata suprafata.Peste branza asezam ardeii capia copti si curatati de seminte si de coaja.
Asezam ouale fierte curatate peste ardeii copti si rulam rulada cat mai strans.
O dam la cuptor pentru inca 5 minute, apoi o lasam sa se raceasca si deabia apoi o portionam.
Are un aspect foarte frumos, pusa pe platou, alaturi de alte aperitive.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval