Rulada de spanac cu crema de branza si ciuperci

de angyb in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2013 | 9191 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Sara&miki

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de spanac tocat marunt
  • 6 linguri de smantana
  • 6 linguri de faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • sare

umplura:

  • 250 g ricotta
  • 100 g crema de branza
  • 150g ciuperci
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu crema de branza si ciuperci:

Amestecam galbenusurile cu spanacul .uleiul.faina alba, smantana si praful de copt si sare..Adaugam albusurile batute cu un praf de sare si amestecam cu miscari de sus in jos. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 25-30 de minute.

Rasturnam blatul pe o hartie de copt il rulam si lasam sa se raceasca .

Amestecam ricotta cu crema de branza ,ciupercile taiate marunt si o lingurita de vegeta .

Desfacem usor blatul racit ,intindem umplutura si rulam la loc.

Dam rulada la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu crema de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu bacon