Rulada de pui umplut cu branza si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 8438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 1 piept de pui
  • 50 g branza sarata
  • 50 g cascaval
  • marar
  • sare,piper
  • Galuste din paine:
  • 6 chifle mari
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa micuta
  • 1 lgt unt/ulei pt prajit
  • 1 ou
  •  patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umplut cu branza si cascaval:

Rulada:pieptul se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,in asa fel in incat sa obtinem o bucata plata de piept!Se sareaza si se pipereaza.Branza,sare,piper,marar si cascavalul dat pe razatoare se pun in robot si se amesteca pana se formeaza o pasta!Pasta se pune pe o parte a pieptului,in mijloc se pun fasii de ardei rosu(optional)si se ruleaza cat mai strans.Se fixeaza cu scobitori.Rulada se pune intr-o tava cu putin ulei si putina apa si se da la cuptor pana se rumeneste!

Galuste:Taiem painea feliute, cubulete.Turnam laptele fierbinte deasupra si amestecam.Lasam sa traga vreo 10 minute, dupa care framantam putin.Tocam ceapa fin, o calim, atat cat sa se înmoaie (nu se rumeneste)O adaugam la aluatul de chifle si lapte. Adaugam patrunjelul, oul, sare, piper.Framantam.Le fierbem in apa cu sare cand incepe sa clocoteasca usor.Galustele sunt fierte, atunci cand se ridica la suprafata.

Rulada se taie felii si se serveste alaturi de galuste si sos de rosii cu usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umplut cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]