Rulada de pui umplut cu branza si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 7708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 1 piept de pui
  • 50 g branza sarata
  • 50 g cascaval
  • marar
  • sare,piper
  • Galuste din paine:
  • 6 chifle mari
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa micuta
  • 1 lgt unt/ulei pt prajit
  • 1 ou
  •  patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umplut cu branza si cascaval:

Rulada:pieptul se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,in asa fel in incat sa obtinem o bucata plata de piept!Se sareaza si se pipereaza.Branza,sare,piper,marar si cascavalul dat pe razatoare se pun in robot si se amesteca pana se formeaza o pasta!Pasta se pune pe o parte a pieptului,in mijloc se pun fasii de ardei rosu(optional)si se ruleaza cat mai strans.Se fixeaza cu scobitori.Rulada se pune intr-o tava cu putin ulei si putina apa si se da la cuptor pana se rumeneste!

Galuste:Taiem painea feliute, cubulete.Turnam laptele fierbinte deasupra si amestecam.Lasam sa traga vreo 10 minute, dupa care framantam putin.Tocam ceapa fin, o calim, atat cat sa se înmoaie (nu se rumeneste)O adaugam la aluatul de chifle si lapte. Adaugam patrunjelul, oul, sare, piper.Framantam.Le fierbem in apa cu sare cand incepe sa clocoteasca usor.Galustele sunt fierte, atunci cand se ridica la suprafata.

Rulada se taie felii si se serveste alaturi de galuste si sos de rosii cu usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umplut cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza sarata si sunca afumata de la nea Cornel