Se bate bine cu ciocanul pieptul de pui dezosat.Separat pregatim spanacul.Spanacul congelat se decongeleaza la temperarura camerei si apoi se scurge bine.SEpune in craticioara cu laptele si se lasa putin la fiert, apoi se adauga untul si cand se ingroasa se rasneste deasupra sare si piper alb.Se lasa un pic la racit.Se pune cu lingura deasupra pieptului de pui batut.Se ruleaza cu grija sa nu curga afara spanacul se prinde cu cateva scobitori, se da prin faina, ou batut si la sfarsit pesmet.Se inveleste ca o bomboana in hartie de copt.Se aseaza in tavita de chec unsa cu putin unt si se da la cuptorul incins.Se lasa sa se rumeneasca, intorcand din cand in cand.Apoi se scoate din cuptor si se scot scobitorile.Rulada deja e coapta ianuntru si arata legat si frumoasa insa crusta de deasupra va fi mai aurie daca o scufundati putin, macar 10-15 secunde in baie de ulei incins.Apoi scoateti si scurgeti bine de ulei.lasati sa se raceasca putin.Apoi taiati rondele groase si serviti cu bilute de piure de cartof sau de mamaliga, sau cu sos galben de unt cu ierburi aromate.Pofta buna!