Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 11580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata:

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust.

Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru. Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sunca si cascaval