Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 11442 vizualizari

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:30

foarte interesant!

ionix 1

16.12.2009, 13:32

la favorite, si asa trebuie facuta

ANCA 1

16.12.2009, 13:49

mi-e tare foame!! intrebare: au stat rulourile singure, sau ai infipt o scobitoare, sa nu se desfaca?

Miha 1

16.12.2009, 14:04

Anca, am incercat cu primul sa-l prind cu o scobitoare, dar nu prea mi-a reusit. Tocatura a iesit molicica si dadea pe alaturi daca strangeam prea tare, sa pot infinge scobitoarea. Pe celelalte le-am lasat fara scobitoare, le-am pus in tava cu capatul prins dedesupt si n-au fost probleme.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 16:31

sunt bune completarile astea,vad eu cand imi fac timp s-o testez.azi am facut pui stifado cu pilaf cu ciuperci,da' ce ma fac ca mi-a luat Cezaru' aparatu.poate mi-l aduce diseara(poze pe etape parca mai aveam prin pc)

liana_geicu 1

16.12.2009, 18:28

Deosebite, chiar merita incercate, arata foarte bine!

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma