Rulada de pui Caleidoscop

de epurasha2bb in Pui, 28 Iul 2010 | 6429 vizualizari

 

rulada mea preferata de mult timp!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui dezosat
  • ardei gras rosu
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui Caleidoscop:

Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata.

Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se aseaza cate o bucata de file de piept de pui peste care asezam in ordine verdeata tocata, ardeiul rosu calit (doar putin, ca sa nu se duca culoarea) si apoi baghetele de cascaval.

Se ruleaza , se da cu sare si piper si se prinde cu scobitori.Apoi se inveleste cu folia de aluminiu ca o bomboana si se da la cuptorul incins.

Dupa 15 minute se desface folia si se mai lasa 5 minute in cuptor.

Apoi se scot , se ung din nou cu ulei de masline si se tavalesc prin verdeata tocata.

Se taie rondele si se aseaza ca un caleidoscop.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui Caleidoscop" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

Teo 1

28.07.2010, 23:45

cata savoare !

gaby_duceag 1

29.07.2010, 08:01

pui, ardei, cascaval! combinatie care ingrasa, stiu) da-i bunaaaaa

epurasha2bb 1

29.07.2010, 14:03

gaby de ce ingrasa ardeiul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt