Rulada de porc fiarta si afumata

de Constelatialeu in Porc, 22 Dec 2016 | 12017 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

22.12.2016, 21:34

tare buna e

Catalina L 1

22.12.2016, 21:42

ce bunatate

nadea68 1

22.12.2016, 21:43

Adauga comentariu...

delia64 1

22.12.2016, 21:50

Corinuta 1

22.12.2016, 22:05

Du'te tu! L-ai sacrificat săracu ?

Constelatialeu 1

22.12.2016, 22:06

Corinuto, nu l-am pus eu sa fie porc.....

Bunica 1

22.12.2016, 22:16

Tu și porcăriile tale!))

Bucataras Diana 1

22.12.2016, 22:31

Nici nu ma mai uit la ce pui tu aici

MotanLaOale 1

22.12.2016, 22:38

buna rau

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 23:03

Bună!

Bya Ralu 1

22.12.2016, 23:44

Valclaudia 1

23.12.2016, 06:41

Ce bine arata!!

Constelatialeu 1

23.12.2016, 06:53

Multumesc, dragutilor !

simona72 1

23.12.2016, 07:52

Foarte buna! Si fiarta in zeama de varza...as gusta

anca_rm 1

23.12.2016, 09:03

hmm bine arata si suna bine , as gusta putin din ea mai ales ca ai fiert-o in zeama de varza

Constelatialeu 1

23.12.2016, 11:17

Simonette, Anca

Merisor 1

23.12.2016, 17:17

Asta da porcarie buna!

Constelatialeu 1

23.12.2016, 17:20

Merisor !

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:50

super!

Rocsi 1

26.12.2016, 19:55

Ce faina a iesit!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:53

diaconta 1

29.12.2016, 21:00

aici esti in elementul tau,nu pot sa comentez )))

Lau 1

05.01.2017, 14:36

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc