Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul pentru snitele, astfel incat sa fie de 1 cm grosime.Se adauga sare si piper. Bucatile de carne se captusesc cu prune si felii de mere, se ruleaza cu grija si se leaga cu o sforicica sau cu scobitori.
Rulourile se rumenesc in tigaie, apoi se toarna supa si se inabusa. Cand rulourile sunt gata, se scot din tigaie, iar sosul ramas se adauga smantana dulce amestecata bine cu amidon. Se lasa sa fiarba cateva minute.
Inainte de servire se inlatura sfoara de pe rulou, se taie in felii, se pune pe un platou si se adauga sosul.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola