Rulada de porc cu carnat si cascaval

de nico_nico in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 16376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(pulpa),
  • 3 buc. carnat afumat si prajit,
  • 3 castraveti murati,
  • mustar iute (sau dulce),
  • 50g cascaval,
  • 200 g sunca afumata,
  • scobitori.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si cascaval:

Carnea de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pentru snitele, se ung cu mustar si se aseaza felii de castraveti murati alternand cu felii de sunca si cascaval(daca nu doresti sa pui felii de cascaval poti sa-l dai prin razatoarea mica) iar in mijloc carnatul.Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori.Se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 ora, ruladele se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se mai intorc din cand in cand si se mai stropesc cu sosul din tava. Daca doresti poti sa pui folie de aluminiu(ies mai fragede). Dupa ce s-au facut ruladele se scot scobitorile cat inca sunt calde.Dupa ce s-au racit se taie felii si se servesc ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci