Rulada de porc

de Lau in Porc, 14 Ian 2016 | 7440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg fleica (burta)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • usturoi (2 capatani)
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece.

Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans.

Se leaga cu ata si se lasa 24 ore la rece.

A doua zi se fierbe cca 20 min. din momentul in care apa ajunge la temperatura de fierbere, intr-un ceaun in care am pus si foi de dafin, boabe de piper si o crenguta de cimbru.

Se scoate pe un blat si se lasa sa se raceasca dupa care se afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc