Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 28 Ian 2016 | 4171 vizualizari

 

Foarte buna a fost.

 

INGREDIENTE

  • 1,8 kg piept de porc
  • 50ml ulei
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot:

Bucata de fleica trebuie sa fie mai subtire si impanata.

Se pune pe tocator cu stratul de grasime dedesubt si se presara cu condimentele.

Se ruleaza strans si se leaga cu ata de bucatarie.

Se unge cu ulei si se presara cu condimente pe toate partile.

Se unge vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l cu ulei si se pune rulada in el.

Se mai toarna putin ulei deasupra si se pune capacul.

Se pune pe pozitia high pentru 6 ore.

Ultimele 40 de minute am lasat vasul fara capac.

Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca complet.

Se feliaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L