Rulada de omleta

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 4262 vizualizari

 

o reteta simpla buna atit pentru micul dejun cit si ptr felul 2 ...

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta :
  • 6 oua
  • sare
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura parmigian
  • pentru umplutura:
  • 1 lingura mustar
  • 50 gr unt
  • castraveti murati
  • 100 gr prosciutto crudo
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

Oula se bat spuma impreuna cu laptele, faina si un virf de sare. Adaugam parmigianul si amestecam bine. Intr-o tigaie bine incinsa cu foarte putin ulei se toarna compozitia si se face o omleta. Atentie ca atunci cind o intoarcem omleta sa nu se rupa. O putem intoarce cu ajutorul unui capac. Cand e gata o punem pe planul de lucru

Separat amestecam untul cu mustarul si cu castravetii taiati marunt. Aceasta compozitie o intindem pe omleta. Deasuprra punem prosciutto si rulam omleta. O dam citeva ore la rece

Se serveste cu salata verde...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de omleta