Rulada de curcan cu legume

de Dulciuri cu Georgiana in Curcan, 19 Apr 2017 | 4984 vizualizari

 

Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • legume congelate
  • condimente pentru pui
  • 1 pahar mic de vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu legume:

Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc in loc scobitori, pentru a nu se desface rulada.

Eu am avut si trei bucati de piept de pui si am facut si trei rulade mai mici.

Am asezat ruladele intr-un vas termorezistent, am adaugat putin ulei si vinul, am pus capacul vasului si am lasat la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit usor.

Intre timp, am mai stropit cu zeama din vas fiecare rulada.

A fost foarte buna calda, dar si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor