Reteta am gasit-o intr-o carte de bucate olandeza.
Se pune cuptorul la incins la 180 de grade.
Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu ciocolata topita si racita, apoi se toarna peste albusuri. Pe urma se adauga si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa la racit.
Crema se prepara asa:
Se bate frisca cu mixerul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu. Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada, se pune zmeura si se ruleaza cu ajutorul prosopului.
Se orneaza cu frisca si zmeura.
Pofta buna!!!