Una dintre cele mai bune rulade pe care le-am gustat. Se face foarte usor in 30 minute e gata, la frigider inca o ora si e gata de servire.
Prima data facem blatul: ouale le mixam cu zaharul pana se albesc si isi tripleaza volumul, apoi adaugam faina amestecata cu cacao si praful de sare. La urma turnam si untul topit cu grija intr-o margine si cu o spatula amestecam usor pana se incorporeaza. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt( eu am folosit tava de cuptor), si il dam la cuptor la 180 grade pentru 10 minute. Apoi rasturnam blatul peste un prosop de bucatarie curat usor umezit , luam hartia de copt de pe blat si rulam blatul in prosop.
Cat timp blatul se raceste, batem frisca adaugam crema mascarpone, mierea si zeama de lamaie , amestecam cu un mixer usor pana se incorporeaza apoi adaugam gemul si amestecam usor cu o spatula.
Desfacem blatul si impartim crema in mod egal peste el , punem murele proaspete si rulam rulada cu grija cat de strans putem. Deasupra pudram cacaoa. Dam la frigider minim o ora apoi putem servi . Enjoy!