Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 12096 vizualizari

 

Un aperitiv pentru orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler 220 gr
  • 100g pastrama din piept de pui
  • 2 gogosari din borcan
  • 2 oua fierte tari
  • 100g branza de vaca
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • patrunjel verde
  • Marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura.

 Ouale fierte tari le taiem cubulete mici, la fel procedam si cu gogosari si cu pastrami de pui.

 Punem totul intr-un bol , razuim ceapa , punem mustar , branza , patrunjel verde si marar (eu am avut din congelator) si amestecam bine .

 Gustati si daca mai trebuie adaugati sare si piper .

 Pe masa punem o bucata mai lunga de folie alimentara si scoatem cascavalul . Cu sucitorul intindem o foaie dreptunghiulara cam de 0.3-0.5 cm .

 Punem deasupra umplutura si o intindem uniform  si rulam cu ajutorul foliei .

 Trebuie sa punem la frigider pentru cel putin cateva ore .

 

TIPS-URI

1

in loc de ementaler se poate folosi cascaval trapist, cu alt fel de cascaval nu am incercat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

- Andreea - 1

10.01.2014, 22:02

Buna

diaconta 1

10.01.2014, 22:53

foarte aratoasa

danakarin 1

11.01.2014, 07:24

Super! Si eu fac deseori, e de efect!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama din piept de pui