reteta o am din revista "PRACTIC in bucatarie", dar am mai adaptat-o putin dupa gustul meu....sper sa va placa si voua
Se fierb cartofii in coaja si se e face un piure din ei. Dupa ce s-a racit piureul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si pesmetul. Se amesteca totul pana cand se obtine o pasta omogena. In putin ulei se caleste o ceapa, un morcov, un ardei, apoi se adauga carnea tocata si se lasa sa scada tot sucul lasat. Separat, am calit ciupercile tocate cu o ceapa.
Se amesteca carnea cu ciupercile, se adauga ouale si verdeata tocata marunt.
Se intinde piureul rece pe o folie de plastic, groasa de 1.5 cm. Deasupra, pe toata suprafata se intinde unplutura, apoi se ruleaza cu ajutorul celofanului. Am asezat rulada intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt. Deasupra am uns cu galbenusul crud si am bagat forma in cuptorul incins pentru cca 30 min.
Rulada se taie cand s-a racit.