Ruladă de carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 12547 vizualizari

 

Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • Un morcov
  • 2 fire carnaciori oltenesti
  • Spanac
  • 4 linguri pesmet
  • Patrunjel verde
  • Usturoi
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de carne tocată:

Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.

Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.

Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.

Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.

Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.

Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.

Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.

Am pus la cuptor pentru o ora.

Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.

Se feliaza rece.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (76)

Bya Ralu 1

03.05.2014, 10:33

super

mihaelar63 1

08.09.2015, 18:16

Unde am fost de mi-a scapat ? Rusinica mie Si buna si faina Sunt de acord cu tine .Mai bine o rulada decat n'spe chiftelute

diaconta 1

08.09.2015, 19:15

Mihaela,exact

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne