Ruladă de carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 12326 vizualizari

 

Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • Un morcov
  • 2 fire carnaciori oltenesti
  • Spanac
  • 4 linguri pesmet
  • Patrunjel verde
  • Usturoi
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de carne tocată:

Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.

Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.

Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.

Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.

Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.

Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.

Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.

Am pus la cuptor pentru o ora.

Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.

Se feliaza rece.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (76)

Bya Ralu 1

03.05.2014, 10:33

super

mihaelar63 1

08.09.2015, 18:16

Unde am fost de mi-a scapat ? Rusinica mie Si buna si faina Sunt de acord cu tine .Mai bine o rulada decat n'spe chiftelute

diaconta 1

08.09.2015, 19:15

Mihaela,exact

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne