Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.
Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.
Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.
Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.
Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.
Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.
Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.
Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.
Am pus la cuptor pentru o ora.
Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.
Se feliaza rece.