Rulada de carne tocata

de Mihaela11_jo in Vita, 28 Dec 2010 | 7288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita tocata
  •  condiment pentru chiftele
  •  boia dulce de ardei
  •  1 ceapa
  • 1  mana de frunza de patrunjel
  •  5 oua
  • 1 ceapa
  • 4 linguri de ulei de masline pentru calit ceapa
  • miez de paine inmuiat in apa
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie.

Se fierb 3 oua tari.

Intr-un bol se amesteca bine carnea cu miezul de paine, condimentele,sarea,patrunjelul tocat marunt, ceapa si un ou crud si un galbenus.

Se tapeteaza cu hartie de copt  o tavita de chec si se pune jumatate din compozitia de carne.

Se aseaza peste carne cele 3 oua fierte si se acopera cu restul de compozitie.

Se bate  spuma  albusul ramas si se unge  cu el rulada.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade cca 45 de minute, sau pana s-a rumenit .

Se serveste cu piureu de cartofi , orez cu legume sau cartofi gratinati.

Eu am servit-o cu piureu de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita in sos vanatoresc