Eu am facut acest fel pentru cina alaturi de o salata de vara. Se face repede si e perfect pentru o zi de vara calduroasa.
Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda.
Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, patrunjel verde si ulei de malsine , toate mixate fin cu robotul-O amestecam cu sare si o tinem la frigider. E o baza ideala pentru multe preparate). Mai adaugam carnat afumat (tip trandafir la voi sau cabanos) , 1 ou si verdeata tocata.Daca aveti ceapa verde este super buna.
Intindem aluatul si punem carnea sub forma de rulada la un capat. Acoperim cu cealalta parte de aluat pe care am crestat-o putin la margini (am facut franjuri. Rulada o crestam usor cu un cutit si o ungem bine cu ou batut cu putin ulei de masline.
Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasma cca 35 minute. Se taie cand e rece si se serveste alaturi de salata.