Reteta am vazut-o intr-o revista frantuzeasca , si era prezentata ca si o specialitate.
A fost buna .
Carnea o taiem in felii lungi si cat mai mari
O batem cu ciocanul de snitele astfel incat sa fie cat mai mari si nu foarte subtiri.
Asezonam cu sare si piper si stropim cu zeama de lamaie .
Asezam bucatile de carne intr-un vas si lasam pentu cateva ore
Pentru umplutura luam o tigaie si punem in ea uleiul la incins . Cand s-a incins uleiul adaugam orezul si il lasam la calit putin.
Taiem ceapa marunt si punem peste amestecand sa nu se prinda sau sa se arda .
Punem peste supa calda , adaugam si legumele , sare si piper si lasam sa fiarba pana cand orezul este fiert mai mult de jumate si absoarbe toata zeama.
Lasam sa se raceasca sic and este aproape rece punem cascavalul peste .
Acest amestec il vom pune pe bucatile de carne .
Rulam fiecare bucata de carne si o legam cu ata de bucatarie .
Dam la cuptor pentru 20-25 minute . Dupa 15 minute turnam peste rulade 100 ml vin rosu .
Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca . Vom taia atele si se poate portiona pentru a fi puse pe platou
1
se poate face si cu carne de pui