Rulada de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 5816 vizualizari

 

Rasfatati-va musafirii cu bunatati, dar rasfatati-va si pe voi insiva!!! Pe langa faptul ca acest meniu este unul deosebit, nici nu ne rapeste toata ziua in bucatatrie.

 

INGREDIENTE

  • 2-3-4   felii de pulpa de porc(pt. snitel)
  • carnati de porc proaspat - cate felii de pulpa avem
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cateva frunze de menta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Feliile de carne se spala, se sterge si se bate. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Deasupra presaram oregano si frunzulitele de mente, stropim un pic de ulei si introducem vasul la cuptor. Intre timp cu o lingura stropim bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final daca dorim putem adauga un pic de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MIUTA 1

17.02.2012, 21:13

Cred ca e delicioasa!Imi place mult

Maria68 1

17.02.2012, 21:52

Mersi Miuta este intradevar

horia 1

19.02.2012, 23:59

un preparat si-o prezentare de nota 10.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci