Rulada de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 5957 vizualizari

 

Rasfatati-va musafirii cu bunatati, dar rasfatati-va si pe voi insiva!!! Pe langa faptul ca acest meniu este unul deosebit, nici nu ne rapeste toata ziua in bucatatrie.

 

INGREDIENTE

  • 2-3-4   felii de pulpa de porc(pt. snitel)
  • carnati de porc proaspat - cate felii de pulpa avem
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cateva frunze de menta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Feliile de carne se spala, se sterge si se bate. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Deasupra presaram oregano si frunzulitele de mente, stropim un pic de ulei si introducem vasul la cuptor. Intre timp cu o lingura stropim bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final daca dorim putem adauga un pic de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci