Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.